6 Mart 2014 Perşembe

KARGO TAKİBİ NASIL YAPILIR?


                  KARGO TAKİBİ NASIL YAPILIR?

Alıcı vermiş olduğu siparişi, aynı gün itibariyle kargoya verilir ve 2, 3 gün içinde kargo teslimi yapılır. Onlinefotokopi ekibi olarak sizlerin kargonuzu daha erken bir şekilde evinize teslim olması için çabalamaktayız. Çünkü aöf öğrencileri zamana karşı yarıştıkları için biran önce hazırlanmaları için ne kadar erken kargo varırsa o kadar çalışma imkanı bulmaktadırlar. Üç kargo firması ile anlaşmamız bulunmaktadır. Bunlar Aras, surat , ptt kargolarıdır.

 Online takip takibini yapabilirim yapabilirim?

Vermiş olduğunuz siparişi aynı gün içinde kargoya verilmek olup ve verildiği an sizlere mesaj olarak kargo takip numarası gelmektedir.o takip numarası ile ister kargo firmasının takip bölümünden, isterseniz http://www.onlinefotokopi.com sayfasından kargom nerede bölümünden, kargonuzun hangi durumda, nerede olduğunu görebilirsiniz.

Aras kargo takibini nasıl yapabilirim?

Size gönderdiğimiz takip numarası ile aras kargo resmi sayfasından http://www.araskargo.com.tr/web_18712_1/functions.aspx  kargom bölümüne girerek kargonuzun hangi durumda olduğunu takip edebilir veya aras kargo 444 25 52 telefon numarası ile kargonuzun ne zaman getireceklerine dair bilgi alabilir veya aras kargonun resmi sayfasından da http://www.araskargo.com.tr/web_18712_1/functions.aspx size en yakın şubesini öğrenebilirsiniz. Ayrıca kargonuzun en geç 2 veya 3 gün içinde adresinize getirir. Aras kargo köyler hariç Türkiyenin her yerine servis ağı ile hizmet etmektedir.

Surat kargo takibini nasıl yapabilirim?

Surat kargo ile sipariş veren değerli müşterilerimize, biz aynı gün itibariyle siparişinizi kargoya veriyoruz. İster kargonuzu takibini surat kargonun sayfasından https://www.suratkargo.com.tr/?p=content_online&i=253&l=kargom_nerede, isterseniz de http://www.onlinefotokopi.com dan kargom nerede kısmına telefon numaranızı yazarak bulabilirsiniz. Öncelikle surat kargodan takip etmek isteyenler, bizim size gönderdiğimiz takip numarasını kargom nerede kısmında yazarak bulabilirsiniz,  veya 0850 202 0 202 telefon numarasından kargonuzu ne zaman getirebileceklerine dair bilgi alabilirsiniz. Son olarak ta kargonuzu siz şubeden almak isterseniz, size en yakın şubenin nerede olduğunu öğrenmek için surat kargo web sitesinden öğrenebilirsiniz.

Ptt kargo ile takibini nasıl yapabilirim?

Ptt kargo ile sipariş verenler öncelikle bilmelidirler ki Ptt Türkiyenin her yer yerinde, köylerde, kentlerde, serviş ağı bulunmaktadır Bu sayede nerde olursanız olun kargonuz evinize kadar gelmektedir. Öncelikle Ptt kargo ile takip yapmak isteyen müşterilerimiz, bizden gelen takip numarasını  ptt nin internet sayfasından  http://www1.ptt.gov.tr/tr/interaktif/kayitliposta_yeniweb.php  bölümünden takibini yapabilirler veya 444 1 788 telefon numarasını arayarak kargonuzun nerede olduğunu hangi durumda olduğunu, ne zaman geleceğine dair bilgi alabilirsiniz.Ayrıca ptt kargonuzu SMS ile KARGOMNEREDE yazarak takip numarası ile birlikte 1840 a gönderebilirisiniz.Her mesaj için sadece 50 krştur.Son olarak ta http://www.onlinefotokopi.com dan kargom nerede kısmından telefon numaranızı yazarak bulabilirsiniz.
Bizleri arayaraktan kargonuz hakkında bilgi alabilirsiniz http://www.onlinefotokopi.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder