31 Ocak 2014 Cuma

AÇIK ÖĞRETİM FAKÜLTESİ TARİHİNİN EN BÜYÜK SINAVINI BAŞARI İLE VERDİ


açık öğretim fakültesi tarihinin en büyük sınavını başarı ile gerçekleştirdi

Açık öğretim fakültesi tarihinin en büyük başarısını bu yıl gerçekleştirdi

Açık Öğretim fakültesi Türkiye nin en büyük kuruluşu olan, işletme ve iktisat fakülteleri 2013-2014 Güz dönemini başarı ile tamamladı.
Sınavda Bir Buçuk Milyona yakın öğrenci sınav güz dönemi sınavına girmiş oldu
Açık öğretim fakültesinde ortalama Bir buçuk milyona yakın öğrenci sınav heyecanı yaşadı. Türkiye genelinde ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde ve Doksan sekiz sınav merkezinde. Güz döneminde sınavının başarı ile tamamladı. Sınavda toplam Üç yüz On üç soru kitapçığı ve Bin Dört yüz Elli Üç derslere ait soru kitapçığı kullanılmış oldu. Sınavlarda ayrıca Türkiye genelinde Yüz Elli Altı ceza evinde  İki bin İki yüz Öğrenci sınava girdi Ayrıca sınava Üç bin Dört yüz elli Yedi  engelli öğrenci sınava girmiş bulunmaktadır.
   Güz dönemi sınavında Üç yüz yirmi Üniversite temsilcileri, kırk beş sınav evrak nakil görevlisi, Otuz şoför olmak üzere, Anadolu Üniversiteden  toplam yedi yüz on dokuz kişi görev yaptı. Sınav da toplam Doksan Beş il sınav koordinatörü, Doksan yedi il sınav koordinatör yardımcısı, Yüz Dokuz koordinatörlük personeli , On bin  Beş yüz yetmiş yedi bina sınav sorumlusu,On bir bin bina sorumlusu yardımcısı, On bin beş yüz yedi bina yöneticisi, Yüz yetmiş üç bin yüz yedi sınav başkanı,Yüz seksen dört bin üç yüz elli gözetmen  ve toplam Beş yüz on bin üç yüz doksan iki görev yapmış bulunmaktadır.
 Açık öğretim fakültesin de yaklaşık bir buçuk milyon öğrenci sayısı bulunmaktadır
Açık öğretim fakültesi bahar döneminde itibaren, sizler için konferanslar, kongreler yapmayı planlamaktadır.BAUM otomasyon sistemi ile de sizlerin internet sayfasına rahatlıkla girmenizi, bütün kaynaklara  ulaşmanızı sağlayacaktır
  Anadolu Üniversitesi güz dönemi. Final sınavını 25-26 ocakta yaptı.Herkesin merakla  beklediği sınav sonucunu ise çok kısa bir sürede  iki hafta için de açıklamaktadır.Bu açıklama ile birlikte geçme not ortalamanız 2 nin üstünde ise DC, DD olan derslerinizi geçmiş bulunuyorsunuz.Eğer 2 nin altında ise DC , DD  olan derslerinizi kalmış bulunuyorsunuz.
Detaylı bilgi için sayfamızdan bakabilirsiniz http://www.onlinefotokopi.com 

Onlinefotoki ekibi 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder